Modell for Dibi Milano

Hvordan ta vare på huden når man tilbringer mye tid inne?

Vinteren er gjerne en årstid der vi bruker mer tid innendørs enn ellers. 2020 ble annerledes for mange av oss og med hjemmekontor som ny tilværelse brukte vi generelt mer tid enn vi pleier innendørs i året som gikk. Å tilbringe mer tid inne går også utover huden. Vi forteller deg hvorfor og gir deg våre beste triks nedenfor!

Hvordan påvirkes huden av å tilbringe mye tid innendørs?

Når vi tilbringer mer tid inne, spesielt når det er kaldt ute, tørkes huden vår lettere ut. Vi bruker varmekilder som ovn, peis, varmepumper og vifter. Dette gjør luften tørrere, som igjen påvirker huden. Nå dette skjer er det viktig at vi er bevisst på det og tilpasser produktene vi bruker på huden vår. 

Hvordan kan vi tilpasse hudpleierutinen til et større behov for fuktighet?

Uansett når på året og uansett behov er en god renserutine alltid essensielt og helt avgjørende for å få god effekt av produktene du påfører huden din. Bruk en mild cleanser som enkelt fjerner smuss, urenheter og forurensning fra huden din. Vi anbefaler alltid en dobbel-rens for skinnende ren hud! Start da gjerne med en olje-rens fra Time of Ritual, før du velger rensen tilpasset ditt behov. Rensemelk og rensekrem fra Face Perfection passer alle hudtyper, ligger på et pent prisnivå og er populære produkter hos oss. 

Et fuktighetsgivende ansiktsvann er fint å bruke i perioder der man trenger mer fukt, da vanlig vann har en høyere pH-verdi enn huden din og derfor kan virke uttørrende. Dette finner du både i serien Face Perfection og Calm Perfection. 

Videre er det viktig med en god skrubb som fjerner døde hudceller og gir nytt liv til huden din. Her anbefaler vi Biomechanic reactivating Scrub fra Face Perfection. 

Unn deg selv en maske som gir glød og pleie til huden samtidig som den tilfører fukt og pleiende ingredienser. Vi anbefaler både The Gold Youth Mask fra The Gold og Enveloping Nectar in Mask fra Time of Ritual.

Velg et serum som tilfører masse fukt! Vår soleklare anbefaling er Extreme Moisturising Concentrate fra Hydra Perfection. En fuktbombe som også inneholder Hyaluronsyre som har en antialdrende effekt. 

Med disse stegene er huden din godt fuktet og du kan avslutte med en dag/nattkrem som er tilpasset din huds behov. Er du usikker på hviken du skal velge kan du ta vår produktquiz som hjelper deg å finne de rette Dibi Milano produktene for deg. Du kan også alltid ta dirkete kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne. 

Tidligere artikler

Dibi Blogg

Hudlege Dr. med PhD Patty Mantaka omtaler Filler Code fra DIBI MILANO.

Anerkjente hudlege Patty Mantaka ved Oslo City legesenter har over en lengre periode testet og …

Les mer →
Dibi Blogg

Ceramider i hudpleien vår!

Visste du at huden vår består av mer enn 50% ceramider? Og at ceramider har …

Les mer →