Modellbilde med mønster nettside

Jeg har sensitiv hud – hvordan kan jeg kombinere produkter for også å få anti aldrende effekt?

Hva definerer sensitiv hud?

Mer enn 100 millioner mennesker verden over har sensitiv hud. De aller fleste mennesker opplever å ha tidvis sensitiv hud. Huden kan være sensitiv på grunn av gener, som gjør at du har et naturlig tynt hudlag, huden din kan være sensitiv fordi den lett reagerer på sterke hudpleieprodukter eller det kan skyldes sykdom, medisiner, stress eller hormoner.

Hvis jeg har sensitiv hud, men ønsker å bruke produkter for antialdrende effekt, hva er rådene?

et anbefales at mennesker med sensitiv hud bruker produkter som beroliger huden. Det betyr ikke at du ikke kan bruke produkter som har en antialdrende effekt. Det som er viktig er at du velger produkter som styrker hudens og forsterker dens barrierer.

Produktene i Pro Cellular 365 er vitenskapelig formulert for å regenerere og rekonstruere hudens oppbygning. Dagkremen fra Acid Infusion er også perfekt å bruke dersom du har sensitiv hud og denne vil gi deg en antialdrende effekt. Du kan også kombinere serum fra Lift Creator for å oppnå antialdringseffekt sammen med produkter sensitiv hud.

Husk å rense!

Igjen vil vi poengtere at den viktigste delen av din hudpleie er en god renserutine. Dette vil gi det beste utgangspunktet for maksimal effekt av produktene du påfører. Masser gjerne ansiktet i et helt minutt under rensingen for å øke blodsirkulasjonen.

Tidligere artikler

Dibi Blogg

Hudlege Dr. med PhD Patty Mantaka omtaler Filler Code fra DIBI MILANO.

Anerkjente hudlege Patty Mantaka ved Oslo City legesenter har over en lengre periode testet og …

Les mer →
Dibi Blogg

Ceramider i hudpleien vår!

Visste du at huden vår består av mer enn 50% ceramider? Og at ceramider har …

Les mer →