Ingrediensene vi elsker i hudpleieproduktene våre.

Hudpleie kan oppleves som veldig mange ingredienser, og det kan ofte være vanskelig å velge.

Det viktigste for oss er at du får produkter som du opplever resultater av og som du blir fornøyd med – derfor selger vi kun produkter via det profesjonelle hudpleiemarkedet og på egen nettside der vårt team sitter klare til å svare på spørsmål. 

Du kan alltid kontakte oss direkte på Instagram eller mail for å få veiledning før du handler i vår egen nettbutikk.

For at du skal bli tryggere på hva du skal velge, hva produktene inneholder og hvordan de transporteres inn i huden har vi i samarbeid med Paul Keegan, Senior International Trainer i Dibi Milano skrevet ned noen av de ingrediensene som kan være verdt å bli bedre kjent med. 

1. Retinol= Retinol

Retinol er den mest fysiologiske aktive formen for A-Vitamin. A Vitamin er en samlebetegnelse på forbindelser som har samme biologiske effekt som retinol. Retinol regulerer vekst og differensiering av mange celletyper. 

Dibi Milano sitt retinol kan på ingredienslisten også sees som Hydroxypropyl Cyclodextrin, som er transportsystemet inn til cellene.

Retinol er den reneste formen for A-Vitamin.

2. Retinyl Palmitate

Den hjelper til å forbedre huden- Retinyl Palmitate gir huden den gløden du ønsker deg; både i form  av tykkelse, motstandskraft, hjelper mot acne og pigmenteringer – det er en enkel form for A vitamin som konverteres til å bli A-vitamin i kroppen. 

3. Ascorbyl Tetraisopalmitate

Ascorbyl Tetraisopalmitate  er stablisert C-Vitamin. Dette er egentlig bare en aktiv ingrediens og en syntetisk form for Vitamin C som har blitt stabilisert ved å koble den til et molekyl av palmitinsyre. Det regnes nå som en av de beste , fettløselige formene for C-vitamin på markedet. Den har utmerket stabilitet og utmerket hudinntregning. Dette er veldokumentert forskning.

4. Sodium Hyaluronate

Sodium Hyalauronate er hyaluronsyre. Dette er formen vi oftest bruker siden den har en « linær» molekylær form som trenger bedre inn i lipidbarrieren i huden og hudcellemembranen. Hyalauronsyre trenger imidlertid ikke dypt inn i huden alene. Derfor tilbyr vi Elektroforese – teknologi som Dermophoretic og Dermoregen for å få den dypere inn i huden. Dette er behandlinger som utføres i salong av profesjonelle. 

De profesjonelle behandlingene kan også brukes uten de mekaniske systemene og vil fremdeles gi gode resultater.

Ønsker du å vite mer m Elektroforese- teknologi så ta kontakt med oss.

5. Niacinamide

Niacinamid er en variant av vitamin B3. Når det brukes i hudpleie, jobber niacinamid med å styrke hudens elastisitet og forminske store porer og fine linjer – samtidig som det bidrar til å jevne ut hudtonen. Ingrediensen er spesielt populær i Asia, nettopp på grunn av sine lysnende egenskaper. Niacinamide øker produksjonen av keratin som igjen styrker hudens immunforsvar. Denne ingrediensen virker også regulerende på talgproduksjon samt at den kan redusere rødhet i huden. Hos Dibi Milano sine produkter finner du niacinamide i flere profesjonelle produkter og i serien #agemethod, Tonic Lifter og Lift Creator.

6. Peptider

Peptider består av aminosyrer og betegnes ofte som et protein. Peptidene inneholder også transmittorsubstans som øker kommunikasjonen mellom cellene. Peptider er naturlige, cellekommuniserende ingredienser som hjelper til med å opprettholde en ungdommelig og sunn hud i balanse, ved å stimulere hudcellene til å fungere på ulike måter. I hudpleie finner vi flere ulike peptider med flere ulike virkeområder. Du finner peptider som øker hudens elastisitet, øker fuktbalansen, glatter ut rynker og fine linjer, øker eksfolieringsprosessen osv. Siden peptider bare er et samlingsnavn for en stor gruppe ingredienser, er det ikke alltid lett å identifisere de i produkter. Blant ingrediensene kan du lete etter navn som Palmitoyl Oligopeptide som reduserer linjer, Acetyl Hexapeptide som er muskelavslappende, Palmitoyl Tripeptide som øker hudens fasthet, Myristoyl Pentapeptide som øker hudens fuktnivå eller Hexanoyl Dipeptide som er cellefornyende.

Vi håper dette ga litt klarhet i den store jungelen av hudpleie-ingredienser og gjør det enklere for deg å vite hva du skal se etter og gjenkjenne hva de gjør. Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til å plukke ut produkter tilpasset ditt behov står som nevnt over, vårt team alltid klare for å hjelpe deg. Spør gjerne hudpleieren din også, for den aller beste veiledningen. Husk at han eller hun kjenner din hud aller best.

Noen produktfavoritter

Tidligere artikler

Dibi Blogg

Hudlege Dr. med PhD Patty Mantaka omtaler Filler Code fra DIBI MILANO.

Anerkjente hudlege Patty Mantaka ved Oslo City legesenter har over en lengre periode testet og …

Les mer →
Dibi Blogg

Ceramider i hudpleien vår!

Visste du at huden vår består av mer enn 50% ceramider? Og at ceramider har …

Les mer →