Skjermbilde 2022-02-21 kl. 23.39.17

Ceramider i hudpleien vår!

Visste du at huden vår består av mer enn 50% ceramider? Og at ceramider har en egen evne til å etterligne huden vår? Derfor passer produkter som inneholder ceramider, også godt til personer mer sensitiv og irritert hud. Ceramider er hudens naturlige byggesteiner og bidrar til å bevare fuktigehtsnivået. Ceramider holder også hudcellene våre sammen og beskytter hudens naturlige barriere. Når vi blir eldre minker innholdet av ceramider i huden vår, og dersom vi ikke tilfører dette, kan mangel på ceramider alene være årsak til at huden føles rød, irritert og tørr. Ved å bruke produkter som inneholder ceramider kan vi motvirke dette.

Vi lanserte nylig en serie spesielt utviklet for sensitiv hud – Defence Solution. I disse produktene finner du blant annet ceramider, som vi nevnte, passer fint for deg som har sensitiv og irritert hud. Når vi tilsetter ceramider i våre hudpleieprodukter forbedrer vi hudens fuktighetsnivå og vi styrker den naturlig barrieren til huden. Dette beskytter huden mot ytre påkjenninger og huden vil også føles mykere, mindre rød, irritert og mer behagelig.

I den helt nye serien Defence Solution har vi kombinert ceramider med en rekke andre gode ingredienser som gjør godt for huden din. Serien er full av aktive ingredienser som pleier, beroliger, lindrer og bekjemper rødhet. En av nøkkelingrediensene til Defence Solution er Niosome defence complex som fungerer som en transportør for seriens aktive ingredienser. Niosomene ligner ganske mye på liposomer, men niosomene klarer å transportere de aktive ingrediensene enda dypere ned i huden ved å endre sin egen form. Når den har nådd dypt ned i epidermis vil den endre tilbake til sin originale form og frigi de aktive ingrediensene. På denne måten jobber serien dypt og effektivt, men passer fremdeles på sensitiv hud.  I tillegg inneholder serien pleiende, beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som ceramider, vitamin PP, hyaluronsyre og panthenol.

 Utforsk Defence Solution for produkter med ceramider!

Tidligere artikler

Dibi Blogg

Hudlege Dr. med PhD Patty Mantaka omtaler Filler Code fra DIBI MILANO.

Anerkjente hudlege Patty Mantaka ved Oslo City legesenter har over en lengre periode testet og …

Les mer →
Dibi Blogg

Ceramider i hudpleien vår!

Visste du at huden vår består av mer enn 50% ceramider? Og at ceramider har …

Les mer →