17525

Hudlege Dr. med PhD Patty Mantaka omtaler Filler Code fra DIBI MILANO.

Anerkjente hudlege Patty Mantaka ved Oslo City legesenter har over en lengre periode testet og brukt Filler Code fra Dibi Milano. Hun har gitt oss sin tilbakemelding på serien og anbefaler den varmt til sine pasienter. Se hva hun har å si under;

Filler Code serien fra Dibi Milano er en eksklusiv anti-aging serie med dokumentert effekt på fine linjer og motvirker aldringsprosessen i huden gjennom sine unike ingredienser. Anbefales som en trygg og effektiv serie for dem som ønsker å forebygge rynker og å minske aldringstegn i huden. Denne serien inneholder TS enzymkompleks og oxy-pheryl som har anti-oksidant effekt da den øker elastisitet og glød i huden. I tillegg inneholder den peptide 5 og kollagenix som stimulerer ny kollagendannelse i huden ved å bl.a. forhindrer nedbryting/ degradering av kollagen i huden, en fysiologisk prosess ved hudaldring. Hydro-xpert kompleks har ellers en strammende effekt på huden da den stimulerer kollagen- og elastinproduksjon i huden.

Hudlege Dr. med PhD Patty Mantaka, Oslo City Legesenter

Tidligere artikler

Dibi Blogg

Hudlege Dr. med PhD Patty Mantaka omtaler Filler Code fra DIBI MILANO.

Anerkjente hudlege Patty Mantaka ved Oslo City legesenter har over en lengre periode testet og …

Les mer →
Dibi Blogg

Ceramider i hudpleien vår!

Visste du at huden vår består av mer enn 50% ceramider? Og at ceramider har …

Les mer →