Få et godt utgangspunkt til en god start med startpakke medium. Vi har også andre startpakker om du ønsker et bredere sortiment og en høyere rabatt. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning på mail: post@armoniabeauty.no eller telefon: 97 42 11 39.

Ny profesjonell anti-aldrings behandling for øyne og lepper fra Filler Code!

Nylig lanserte vi en helt ny profesjonell behandling fra Filler Code – vår best solgte anti-aldrings serie.
Serien gir umiddelbare resultater og jobber med alle typer ansiktsrynker.

Den nye profesjonelle behandlingen tar for seg det delikate området rundt øynene og leppene og vil revitalisere og gi ny spenst til huden, minimere synligheten av linjer og rynker og etterlate huden myk og behagelig med mindre synlige linjer.
Patchesene som brukes under denne behandlingen kan plasseres på ulike måte for å tilpasse kundens eksakte behov.De aktive ingrediensene i denne behandlingen er blant annet peptide nr 5, som stimulerer kollagen og elastin produksjonen, coenzym q10 som har en antioksidant virkning på huden, koffein som har drenerende egenskaper og TS enzyme protect som aktivt jobber med synligheten av kundens rynker.

Denne behandlingen utføres i 3 enkle steg.
– Rens
– Toner
– Påføring av patches
– Avsluttende behandling, massasje

Denne behandlingen er også fin å kombinere med andre ansiktbehandlinger dersom man ønsker en ekstra anti-aldrings effekt rundt øyne og munn. Behandlingen kommer med full opplæringsvideo og steg-for steg med tekst og bilder.

Nysgjerrig på denne behandlingen? Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre profesjonelle produkter og behandlinger.

Tidligere artikler

Dibi Blogg

Hudlege Dr. med PhD Patty Mantaka omtaler Filler Code fra DIBI MILANO.

Anerkjente hudlege Patty Mantaka ved Oslo City legesenter har over en lengre periode testet og …

Les mer →
Dibi Blogg

Ceramider i hudpleien vår!

Visste du at huden vår består av mer enn 50% ceramider? Og at ceramider har …

Les mer →