ARMONIA BEAUTY

Anette er eier og daglig leder av Armonia Beauty. Hun drifter i dag sitt firma som en del av salongen Nail It i Sandvika, hvor hun jobber sammen med 2 andre CND Education Ambassadors. Nail It er den eneste salongen i Norge med hele 3 CND Education Ambassadors samlet under et og samme tak!

 

Anette har lang fartstid i bransjen og er en av kun 7 CND Education Ambassadors i Norge. Negler har alltid vært en lidenskap for henne og hun utdannet seg for første gang innenfor negler i 2005. Siden den gang har hun tatt en rekke kurs innenfor negler og ble for første gang MASTER sertifisert i 2012. Anette fornyet MASTER sertifiseringen igjen i 2014, men da både innenfor CND Shellac, CND væske & pulver(Akryl) og CND Brisa(Gele). I mai 2015 fullførte hun CND European Bootcamp og ble CND Education Ambassador. Hun er også utdannet vippetekniker og instruktør fra Laveria Lashes og har jobbet med vipper i mange år. I tillegg til vipper og negler er Anette utdannet Microblading-artist hos Microblading Academy Norway.

 

Anette er opptatt av å respektere bransjen og fagfeltene hun jobber med og setter kvalitet høyt i sitt arbeid. Anettes mål med Armonia Beauty er på sikt å ha salonger i de største byene i Norge og utvikle et salongkonsept basert på høy kvalitet, seriøs drift, respekt for bransjen og ikke minst å få dele sin kunnskap og lidenskap med andre. Ikke nøl med å ta kontakt via kontaktskjemaet her på siden dersom du har spørsmål eller forespørsler.

© 2017 by ARMONIA BEAUTY.

post@armoniabeauty.no

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle