Vårt team

Daglig leder for Dibi Milano og eier av Armonia Beauty Anette Finholt

Anette Finholt Henanger

Eier av Armonia Beauty AS

Anette er gift, har to små barn og er bosatt på Kolbotn. Hun har mer enn 17 års erfaring fra skjønnhetsbransjen og har jobbet med profesjonelt salg i mange år. I tillegg er hun  utdannet instruktør både innenfor negler, vipper og permanent makeup. Anette har mange år i bransjen bak seg og en av hennes hjertesaker er å bidra til å skape en bransje som er rause mot hverandre, som løfter hverandre opp og heier på hverandre! Kvalitet i alle ledd er viktig og derfor ble Dibi Milano et helt naturlig valg i jakten på riktige produkter. 

Kristin Ingvaldsen Fremstad

Eier av Armonia Beauty AS

Kristin er gift, har 3 voksne barn og er bosatt på Bekkestua i Bærum. Hun er utdannet helsesekretær og har jobbet på sykehus i mange år. Kristin har også jobbet med salg og hudpleieprodukter tidligere og har en brennende lidenskap for interiør. Kristin er opptatt av kvalitet og jobber daglig med kontakt ut mot våre profesjonelle salonger, sosiale medier, administrasjon og salgsopplæring. 

Selger for Dibi Milano Norge Sara Sivesind

Sara Sivesind

Instruktør

Sara Sivesind er cidesco utdannet hudpleier og kosmetisk sykepleier med mange års erfaring i bransjen. Hun har jobbet som lærer og instruktør på hudpleieakademiet og Tone Lise akademiet og drifter Saras Studio i Oslo.
Vi er så heldige å ha Sara som instruktør hos oss og hun gir nye salonger full opplæring i våre produkter og profesjonelle behandlinger.  

Karianne Bjerknes

Selger

Karianne er 41 år, to barn og bor i Lier. Hun har jobbet innen reklame, salg og markedsføring i 20 år – og har grunnfag i medisin. Karianne har erfaring med internasjonale brands innen kosmetikk. Hun driver egen bootcamp og har kunnskap om både trening og ernæring. Samtidig er hun opptatt av helse, resultater, kvalitet og det å skape gode kunderelasjoner. Karianne ble først en fornøyd kunde av Dibi Milano – og nå er hun med oss på laget som en av våre selgere. 

Selger for Dibi Milano Norge Gabriela Espinoza Tønnessen

Gabriela Espinoza Tønnessen

Selger

Gabriela er bosatt i Oslo og er en av selgerne hos Armonia Beauty AS. Velvære er en viktig del av livet til Gabriela. Hun har vært yogalærer siden 2016 og har praktisert yoga siden 2012. Yoga har gitt henne mye bevissthet om hvor viktig det er å ta vare på seg selv, og denne kunnskapen er det hun deler med alle som ønsker et sunnere og lykkeligere liv .
Gabriela er opptatt av å oppnå en sunn og frisk kropp og hud, både innvendig og utvendig og mener at Dibi Milano sine produkter kan hjelpe deg å oppnå de resultatene du ønsker for huden din!
Ambassadør Dibi Milano Norge Charlotte V. Økland

Charlotte V. Økland

Ambassadør

Dette er Charlotte V. Økland. Hun er en av ambassadørene for Dibi Milano i Norge. Hun er 27 år gammel og kommer fra Vestlandet, nærmere sagt et sted som heter Stord. Hun jobber innen rus & psykiatri og som influencer på deltid. Har en stor interesse for skjønnhet, og drømmer om å utdanne seg som hudpleier en dag.

Hun tar de lekreste bildene av Dibi Milano sine produkter, som deles i både inn og utland og som vi elsker å dele med dere. Vi er stolte for å ha Charlotte som en av våre ambassadører.

Alexandra Jenssen

Ambassadør

Dette er Alexandra Jenssen, en 24 år gammel mamma som også er gravid. Sosiale medier er blitt en stor del av hennes hverdag og hun deler alt fra sminke og hudpleie tips – til mamma-livet og bak fasaden. På hennes plattform er det rom for alle og en hver, og hennes mål er å skape åpenhet og gode vibber.  

Hun har jobbet som butikksjef, tattoovør, personlig trener, og social media manager. 
Nå er mamma livet og sosiale medier det hun bruker all sin tid på og vi er stolte av å ha Alexandra med som en av våre ambassadører!

Ambassadør Dibi Milano Norge Kristine Lind-Solstad

Kristine Lind-Solstad

Ambassadør

Dette er Kristine Lind-Solstad og hun er en av Dibi Milano sine ambassadører. 
Hun jobber som yogainstruktør, influencer og estetisk sykepleier og elsker hver og en av jobbene sine. Dibi Milano har vært det perfekte bindeleddet mellom to av disse jobbene og samarbeidet har derfor betydd mye for henne det siste året.  Hun ønsker å være til inspirasjon og med det hun deler, kunne gjøre en stor eller liten forskjell i noen andres hverdag som er av betydning for dem. 
 
Vi er stolte og glade for å ha nettopp Kristine som ambassadør for Dibi Milano i Norge!